Leer ons kennen

De Gevelgroep is dé referentie in de streek voor gevelbekleding in crepi, spuitkurk, kaleien en steenstrips. Maak kennis met onze vakmannen en ontdek waar we voor staan.

De Gevelgroep, een buitengewoon team

Rudi en Jurgen, twee broers aan het roer

De broers Daelemans zijn de sterke schouders onder De Gevelgroep. Met jarenlange ervaring op de teller in de bouwsector staan ze paraat met topadvies en een team gemotiveerde vakmannen. Die combineren state-of-the-art oplossingen met ongebreidelde passie en knowhow. Wij creëren gevels om mee uit te pakken.

Rudi en Jurgen

Totaaloplossingen om trots op te zijn

Wij kijken verder dan de gevel. Ook je dak laten aanpassen of meteen je buitenschrijnwerk aanpakken? De Gevelgroep denkt niet in hokjes. Als hoofdaannemer gaan we voor totaaloplossingen zonder zorgen. We waken over planning, budget, en volgen de werken op tot in de kleinste details.

Meer weten

DE GEVELGROEP GARANTIES

Onze klanten kiezen bewust voor De Gevelgroep omwille van vier sterke troeven:

GEPERSONALISEERDE OFFERTE

Na een analyse van jouw wensen, in onze showroom of bij jou thuis, bezorgen wij advies op maat en een gepersonaliseerde offerte.

GRONDIGE VAKKENNIS

Jouw aangekochte goederen worden door bouwkundige ingenieurs opgemeten en speciaal voor jou op maat gemaakt.

GROTE KLANTENTEVREDENHEID

Wij vinden jouw tevredenheid zeer belangrijk. Onze 12 maanden gratis dienst na verkoop, ATG-certificaten en garantie tot 10 jaar zijn uniek in de sector!

GEGARANDEERDE KWALITEIT

Onze producten behoren tot de beste van de markt dankzij partnerships met topleveranciers en een constante en doorgedreven ontwikkeling.

Geef jouw gevel
een make-over