We vinden samen
de juiste premies

Bezig met (ver)bouwen? Om aanspraak te maken op één van de premies, moeten de werken uitgevoerd worden door een erkend aannemer. Dan ben je bij De Gevelgroep op het juiste adres.

In Vlaanderen

Verbouwpremie

Verbouwingen doen in je woning of bedrijfspand? Voor investeringen in energie-efficiëntie maak je kans op een verbouwpremie. Van dakisolatie tot warmtepomp.

Meer info

Verlaagd btw-tarief

Is je woning ouder dan 10 jaar? Dan heb je recht op het verlaagd btw-tarief van 6% bij het vernieuwen van je gevel en het uitvoeren van isolatiewerken voor een privéwoning of voor een woning die voor een klein deel voor beroepsdoeleinden wordt gebruikt.

Renovatielening

Ben je van plan om energiezuinig te renoveren? Slim! Want zo daalt je energiefactuur. Vaak heb je wel een renovatielening nodig. Vraag altijd advies aan je bank voor de lening met de meeste voordelen voor jou.

Meer info

In Brussel

Renolution

De Renolutie-premie vervangt de energiepremie, premie voor renovatie van de woning en premie voor verfraaiing of renovatie van gevels. Nu vind je alle steunmaatregelen voor isolatiewerken onder Renolution. De bedragen zijn opgesplitst in drie categorieën:

- standaard

- gemiddelde inkomens 

- lage inkomens

Meer info

ECORENO-krediet

Het ECORENO-krediet, vroeger de groene lening, kan je aanvragen bovenop de premies. Het krediet biedt een financieringsoplossing voor renovatiewerken zoals isolatie- en ventilatiewerken, een nieuwe verwarmingsinstallatie, een warmtepompboiler of zonneboiler, een warmtepomp, de plaatsing van zonnepanelen enz.

Meer info

In Wallonië

premie dakwerken en kleine werken

Heb je werken aan je huis die je onder de 3000 euro kan laten uitvoeren? Je kan voor dit alles een premie aanvragen: vervanging van de dakbedekking, isolatie, conformering van elektriciteit en gas, aansluiting op de riolering of investeringen in verwarmingssystemen

Meer info

De energiepremies

Graag een energiepremie ontvangen? Laat dan eerst een energie-audit uitvoeren. Deze premie is voor iedereen, ook voor eigenaar-verhuurders. Het bedrag dat je krijgt, hangt wel af van je inkomsten. Maximum 70% van je werken worden terugbetaald. Na de hervorming kan dit stijgen tot 90%.

Meer info

Geef jouw gevel
een make-over